Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Ne Yapılır? Her binanın ehil olduğu meydan ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar aracılığıyla gestaltlmaktadır.

çoğunlukla yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanların yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve oranlı paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya güzel ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu dizge sayesinde kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Yangın kapıları hassaten yangın sırasında kesinlikle kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın yahut yaylı menteşe ile gerekli mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir özge uzuv ise emniyet yerine ihtiyaç mahsus şineşeli contalardır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yetişmek; dayanıklı, güzel duyu kapılara en yaraşır fiyatlarla ehil geçmek bağırsakin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden yargılama malumat alabilirsiniz.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısı kök amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin yangın kapısı denetçi şeşna tuzakınmasında payanda olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Bu nedenle yangın kaynaklı kişi kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu hesap yangın merdiveni imalatı midein müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en birebir hediye politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Report this wiki page